Samenwerkingen

Lexis

In sommige gevallen komen cliënten binnen met een depressie of stemmingswisselingen en komen we er gedurende de sessies achter dat de onderliggende oorzaak AD(H)D is. In dat geval werken Lexis en Elementis-counseling met elkaar samen.

Bij Lexis kun je jouw problemen met lezen, rekenen en concentratie oplossen. Als jij de problemen wilt oplossen, kan de Davis®-methode de oplossing bieden. Tijdens de individuele begeleiding leer je jouw talenten in te zetten om de lees-, reken of concentratieproblemen op te lossen. De Davis-methode geeft snel resultaat bij jong en oud.

Lees de website www.lexis-dyslexie.nl voor meer informatie. Lexis is gevestigd in Almere.

Mind & Body, Body & Mind

Elementis-counseling en Masih-Massage in Almere werken samen.

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Grote kans dat stress de oorzaak is van bijvoorbeeld rugklachten.

Elementis counseling is gespecialiseerd in het verhelpen van angststoornissen, burn out, depressie(s) en verslavingen, Masih-massage gespecialiseerd in (sport)massages.

Wij hebben er voor gekozen om elkaars verlengde te zijn. Indien u last heeft van psychische klachten zoals angststoornissen, depressies en/of van je verslaving af wilt, dan kan een goede massage bijdragen aan een volledig herstel voor zowel lichaam als geest.

Andersom idem dito: bij een professionele massage kunnen psychische klachten als oorzaak naar boven komen.

Lees meer op de website www.masih-massage.nl en vraag naar Victor Masih.

Osteopathie Almere

Over de osteopaat

Mijn naam is Joppe ten Brink, Osteopaat D.O.-(M).R.O.. Voor ik aan de opleiding osteopathie begon heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool te Den Haag afgerond. Mijn interesse in de holistische denkwijze kreeg meer gestalte met de opleiding manuele therapie volgens van der Bijl.
De vijfjarige parttime opleiding Osteopathie heb ik gevolgd bij de IAO (International Academy of Osteopathy) welke gevestigd is in Gent.

Waarom Osteopathie? Ik miste voor mijn gevoel nog altijd een stukje van de puzzel in dit manuele vakgebied. De Osteopathie heeft dit missende stukje kunnen invullen.
Zonder andere beroepen in het veld van de gezondheidszorg te kort te doen, vind ik osteopathie het meest complete en boeiendste vak binnen deze bijzonder mooie bedrijfstak. Osteopathie daagt mij uit tot het leggen van linken en het zoeken naar oorzaken voor problemen in het lichaam. Als osteopaat leer je mensen bewuster met hun gezondheid om te gaan.

Werkervaring:
Eigen praktijk osteopathie sinds 2002.
“De Kinderkliniek” te Almere, waarneming 2014 – 2015, vaste aanstelling sinds juli 2018.